De klant centraal bij Logic Medical

Beste (potentiële) klant, bij Logic Medical staat één ding centraal: jouw tevredenheid. We begrijpen dat de wereld van onze klanten voortdurend in beweging is, en daarom streven we ernaar om naadloos aan te sluiten bij jouw behoeften, of je nu werkt met een geavanceerd ERP-systeem of vertrouwt op Excel-spreadsheets.

Onze aanpak

Gedegen jaarlijks onderhoud

Onze aanpak begint met een solide basis: jaarlijks onderhoud dat tot in de puntjes is verzorgd. We zetten alles op alles om ons werk direct goed te doen, gesteund door een actuele voorraad van vervangingsonderdelen. Deze voorraad wordt constant bijgewerkt met nieuwe inzichten en ervaringen.

Vakkundige uitvoering

Onze ervaren werkvoorbereiders stellen de juiste vragen om jouw situatie goed te begrijpen. Onze technici zorgen vervolgens in het veld dat het onderhoud vlekkeloos verloopt. Na het onderhoud krijg je een duidelijk advies over de staat van jouw apparatuur, inclusief aanbevelingen voor reparaties of vervanging.

Feedback en continue verbetering

Bij Logic Medical waarderen we jouw feedback enorm, omdat we geloven dat dit essentieel is voor onze verbetering. Wij zijn erop ingesteld om jouw operationele processen ongestoord te laten verlopen en kunnen, indien nodig, op basis van eerdere evaluaties nieuwe apparatuur leveren.

Planning en toekomstige investeringen

We kijken niet alleen naar het heden, maar ook naar jouw toekomstige behoeften. Samen plannen we jouw vervangingsinvesteringen om deze te optimaliseren. Als onafhankelijke partner bieden we waardevolle inzichten en kunnen we connecties leggen tussen verschillende afdelingen binnen jouw organisatie.

Een duurzame relatie

Kiezen voor Logic Medical betekent kiezen voor een langdurige relatie gebaseerd op vertrouwen en samenwerking. We maken het gemakkelijk om terug te komen, mocht je ooit besluiten elders te kijken.

Neem contact op

Laat ons je helpen jouw doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact op met ons en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken voor jouw organisatie.

Winkelmandje
nl_NLNL