Het hart van onze service: de ontwikkeling van onze medische technici

In de afgelopen zes maanden hebben maar liefst 15 van onze beginnende medisch technici met succes de MTA- en MTB-opleidingen van #Intopzorgsector afgerond. Dit is een mijlpaal waar we enorm trots op zijn en we willen dan ook deze getalenteerde groep van harte feliciteren met hun prestatie!

Maar waarom leggen we zoveel nadruk op deze opleidingen?

In de kern van onze dienstverlening staat het vakmanschap van onze medisch technici centraal. Het is cruciaal dat zij niet alleen bevoegd zijn, maar ook aantoonbaar bekwaam in hun vakgebied. Dit bereiken we door een gestructureerd opleidingsbeleid, ondersteund door een veelzijdig opleidingsplan, die onze technici de tools biedt om zich te ontwikkelen en te excelleren in hun rol.

Ons team is breed inzetbaar en werkt met een divers scala aan medische apparatuur. Om ervoor te zorgen dat zij elk type apparatuur effectief kunnen onderhouden, is onze opleiding op maat gemaakt en gericht op de specifieke behoeften die voortkomen uit onze praktijk. Met behulp van ons state-of-the-art skills lab en een breed scala aan trainingsmethoden – van praktische en klassikale trainingen tot e-learning modules en evaluaties – zorgen we ervoor dat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Bovendien, door de registratie van vaardigheden in het kwaliteitspaspoort van #SDBgroep, kunnen we de voortgang van elke medewerker nauwkeurig volgen en hun ontwikkeling stap voor stap documenteren.

We investeren in ‘de mens’, ons meest waardevolle kapitaal, omdat we geloven dat hun groei en ontwikkeling de sleutel is tot het leveren van uitzonderlijke diensten. Een grote dank aan ons team voor hun harde werk en toewijding. Samen bouwen we aan een toekomst waarin kwaliteit en vakbekwaamheid voorop staan!

Winkelmandje
nl_NLNL