Hoe en waarom ons team blijft groeien: een kijkje in de keuken van Logic Medical

In een goede keuken werk je met de beste ingrediënten. Wij zoeken onze ingrediënten bewust door heel Nederland. Ingrediënten die nog moeten rijpen en ingrediënten die al gerijpt zijn, worden zorgvuldig uitgekozen. Door jaren van ervaring weet het team in de keuken het optimale uit de ingrediënten te halen.

Niet alleen de chef-kok, braadmeester, leerling-kok, maar ook de afroeper en de pannenwasser hebben hier een rol in. Door te luisteren naar klanten van het restaurant verbeter je continu.

Mond-tot-mondreclame van restaurantbezoekers is goud waard. De vaste gasten moet je ‘vertroetelen’, en van de nieuwe gasten moet je vaste gasten zien te maken. Het gaat hier om de herinnering!

We werken binnen Logic Medical met ruim 90 mensen. Bij de werving en selectie kijken we vooral naar potentie en karakter van het individu. Naast de recruiter en de directie wordt er ook door de leidinggevenden in het veld naar een kandidaat gekeken. In het beginstadium kijken we welke klantsoort het best bij de kandidaat past.

De sfeer bij Logic Medical is ontspannen, maar eenieder heeft de wil om continu te verbeteren. We hebben begrip voor onze klanten, we bereiden onze werkzaamheden goed voor, maar wanneer het even anders loopt hebben we geduld en begrip.

We gaan voor kwaliteit en we leggen dat met liefde uit. Fouten geven wij toe en zijn triggers om het proces tegen het licht te houden en waar nodig aan te passen. Onze werkwijze heeft zich in 25 jaar enorm ontwikkeld, maar er blijft altijd ruimte voor verbetering. Zo leren we continu.

Winkelmandje
nl_NLNL