Zelfgestuurde groei: eigen e-learnings als motor voor medische expertise

In een wereld waar technologie en gezondheidszorg elkaar sneller dan ooit ontmoeten, is de kwaliteit van onze service essentieel. Bij Logic Medical geloven we dat het fundament van deze kwaliteit ligt in het vertrouwen dat onze klanten in ons en onze technici stellen.

Daarom investeren we voortdurend in het opleiden van onze technici, waarbij we ons richten op de essentiële bevoegdheden en bekwaamheden die van cruciaal belang zijn in de medische technologie. Ons doel? Ervoor zorgen dat onze klanten er blind op kunnen vertrouwen dat onze technici over de vereiste expertise beschikken, wat hun behoeften ook mogen zijn.

Om dit te bereiken, hebben we innovatieve e-learning modules ontwikkeld die gericht zijn op het verstrekken van de nodige kennis en vaardigheden aan onze medische technici. Deze modules dienen niet alleen als een middel voor kennisoverdracht maar ook als een waardevol hulpmiddel voor continue professionele ontwikkeling, waarmee onze technici hun bekwaamheid kunnen aantonen en versterken. En het mooiste? Dit alles wordt automatisch geregistreerd binnen ons leerplatform, wat een gestroomlijnd en efficiënt leerproces garandeert.

Van huis uit hebben wij geen didactische achtergrond. Hoe kunnen we dan toch didactisch verantwoord een module samenstellen? Door te luisteren. We beginnen bij de kennisbehoeften van onze technici, klanten en natuurlijk de leveranciers van medische technologie. Van daaruit ontwikkelen we leerdoelen. Vanuit de vastgestelde leerdoelen leiden we vanzelfsprekend toetsvragen af. Dit proces omvat een wereld aan activiteiten: van het ontwerpen en ontwikkelen van teksten tot vormgeving, het herhalen en het duidelijk onderscheiden tussen hoofd- en bijzaken of achtergrondinformatie. Voortdurend evalueren we of de inhoud tegemoetkomt aan de wensen en behoeften van onze medewerkers, klanten, en leveranciers.

Winkelmandje
nl_NLNL