Servicepartner voor medische technologie in

Laboratoria

Logic Medical is al 25 jaar dé merkonafhankelijke servicepartner in de wereld van de medische technologie.

  • 1

Management

Wij ondersteunen u graag bij medisch technisch management.

  • 2

Advies

In toenemende mate adviseren we op het gebied van uitvoering van jaarlijks of risico gestuurd onderhoud.

  • 3

Controle

Wij ondersteunen u graag bij medisch technisch management.

Jaren
Ervaring
0 +

U kunt bij ons terecht voor..

+31 546 486 410

Ronald - Commercieel Directeur

Hoe wij u ondersteunen

Ontzorgen bij onderhoud

Kiest u ervoor om Logic Medical de beheers- en onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren, dan gaat u voor zekerheid. U voldoet als organisatie altijd aan de eisen en wetgeving van inspectie en controlerende instanties.

U hebt ook altijd inzage in de status van medische apparatuur. Deze zekerheid moet u de rust geven om al uw tijd te steken in datgene waarin u goed bent: zorg verlenen.

De mogelijkheden

Kiest u voor Logic Medical, dan hebt u twee opties. Bij optie 1 voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit op basis van uw richtlijnen en wensen. Gaat u voor optie 2, dan kiest u voor ontzorging. Wij nemen daarbij het volledige beheer en onderhoud op ons en informeren u over alle genomen stappen. Bij beide opties heeft u altijd inzicht in alle registraties en werkzaamheden.

Reparaties

Wilt u grip houden op de reparatiewerkzaamheden? Logic Medical werkt met de modernste apparatuur, heeft een eigen werkplaats met klimaatbeheersing én kan uw systeem met het onze integreren. Als een ketenregisseur ontzorgen we u bij periodieke controles en reparatiewerkzaamheden.

Regie over alle reparatiewerkzaamheden

Reparatiewerkzaamheden zijn divers en dus de mogelijkheden eveneens. In nauw overleg met u als klant bepalen we waarmee u het best geholpen bent. Zo kan Logic Medical controles uitvoeren en reparatiewerkzaamheden op zich nemen. Mocht u er de voorkeur aan geven om reparaties door derden te laten uitvoeren, dan adviseren we u om de regie daarvan wel in handen van Logic Medical te leggen. 

Management: van afdeling tot managementsysteem

Zoekt u een nieuwe onderhoudsaanpak of onderhoudsfilosofie? Kunt u ondersteuning gebruiken bij servicediensten en bijhorende vraagstukken? Als Logic Medical denken we niet alleen graag mee, maar hebben we ook ruime ervaring in het ondersteunen van medisch technisch management. U kunt profiteren van diverse diensten en producten die we hebben ontwikkeld, onder andere voor het delen van kennis en kunde. Kiest u voor onze expertise, dan werkt u net even iets slimmer.

Wat klanten over ons denken

Charles Patterson

one year with us

consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Charles Patterson

five year with us

consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Charles Patterson

six year with us

consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Meer weten over onze diensten?

Neem gerust contact op

Direct inzicht in servicelevels
door onze ICT-oplossingen

Klik voor meer over ICT-oplossingen

Wereld LM
Jaren actief
0
Wereld LM (1)
Recente jaarlijkse CO2-reductie
0 %
Wereld LM (1)
Aantal landen
0
planning
Gecertificeerde technici
0
Ontwerp zonder titel-3
Producttypes in onderhoud
0
Video LM

Over  reparaties

Ontzorgen bij reparaties

Wilt u grip houden op de reparatiewerkzaamheden? Logic Medical werkt met de modernste apparatuur, heeft een eigen werkplaats met klimaatbeheersing én kan uw systeem met het onze integreren. Als een ketenregisseur ontzorgen we u bij periodieke controles en reparatiewerkzaamheden.

Regie over alle reparatiewerkzaamheden

Reparatiewerkzaamheden zijn divers en dus de mogelijkheden eveneens. In nauw overleg met u als klant bepalen we waarmee u het best geholpen bent. Zo kan Logic Medical controles uitvoeren en reparatiewerkzaamheden op zich nemen. Mocht u er de voorkeur aan geven om reparaties door derden te laten uitvoeren, dan adviseren we u om de regie daarvan wel in handen van Logic Medical te leggen. In een ketenregisseursfunctie begeleiden wij het reparatieproces en houden we u hiervan als opdrachtgever op de hoogte.

Header foto LM (1)

U bent van elke reparatiestap op de hoogte

De ene reparatie kunnen we voor u op locatie uitvoeren, de andere vereist de gespecialiseerde omgeving van onze moderne werkplaats. Deze is voorzien van klimaatbeheersing. Daarmee kunnen we bepaalde temperatuur en luchtvochtigheidscondities garanderen. Een ander voordeel van het uitvoeren van reparaties op onze hoofdlocatie is dat we daar specifieke onderdelen beschikbaar hebben. Onze Front-Office medewerkers zullen u helder en uitgebreid informeren over de vereisten per reparatie.