Wij ontzorgen u volledig

Onderhoud

Logic Medical is al 25 jaar dé merkonafhankelijke servicepartner in de wereld van de medische technologie.

5
  • 1

Onderhoud

Als een ketenregisseur ontzorgen we u bij periodieke controles en reparaties.

  • 2

Reparaties

Wij nemen het volledige beheer en onderhoud op ons.

  • 3

Management

Wij ondersteunen u graag bij medisch technisch management.

Schermafbeelding 2024-04-10 om 13.49.18

Over  onderhoud

Ontzorgen bij onderhoud

Kiest u ervoor om Logic Medical de beheers- en onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren, dan gaat u voor zekerheid. U voldoet als organisatie altijd aan de eisen en wetgeving van inspectie en controlerende instanties.

U hebt ook altijd inzage in de status van medische apparatuur. Deze zekerheid moet u de rust geven om al uw tijd te steken in datgene waarin u goed bent: zorg verlenen.

De mogelijkheden

Kiest u voor Logic Medical, dan hebt u twee opties. Bij optie 1 voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit op basis van uw richtlijnen en wensen. Gaat u voor optie 2, dan kiest u voor ontzorging. Wij nemen daarbij het volledige beheer en onderhoud op ons en informeren u over alle genomen stappen. Bij beide opties heeft u altijd inzicht in alle registraties en werkzaamheden.

Organisaties die zelf over (medische) technische mensen beschikken, kunnen de hulp inschakelen van Logic Medical voor het uitvoeren van specifieke beheers- en onderhoudswerkzaamheden. Elke activiteit die we uitvoeren, registreren we. Werkt u voor een organisatie met eigen technici, dan bent u er zeker van dat we elke registratie direct verwerken in het managementsysteem van uw organisatie. Daarmee beschikt u altijd en overal actuele informatie over de status van het uitgevoerde onderhoud.

Beschikt uw organisatie niet over eigen technici, dan ontzorgen we u graag door alle beheers- en onderhoudswerkzaamheden uit handen te nemen. We zorgen eveneens voor de aansturing. Toch bent u alsnog in controle, door middel van rapportages die we delen. Ook hebt u via een portal inzicht in de activiteiten die we uitvoeren. De gegevens die we genereren, delen we met het ERP- of financieel systeem van uw organisatie. Daarbij zijn dashboard tools als Power BI beschikbaar.

Vertrouwen

Waarom kiest u voor ons?

2

Transparantie

3

Naadloze gegevensuitwisseling

5

Duurzame werkwijze