Kom bij ons

Werken

Logic Medical is al 25 jaar dé merkonafhankelijke servicepartner in de wereld van de medische technologie.

xr:d:DAF5kOz3wro:42,j:1420184219388420271,t:24041013

Wat wij jou bieden

Logic Medical biedt jou veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. Je werkt in een middelgrote organisatie met meer dan 90 medewerkers. Ben jij op zoek naar een flexibele functie en heb jij affiniteit met techniek? Spreekt een van deze technische rollen je aan, dan pas je echt bij Logic Medical!

Wat wij van jou vragen

Je krijgt als Medisch Technicus van Logic Medical de mogelijkheid om een aansturende rol in te vullen binnen de zorg. We vinden het daarom belangrijk dat je een sterke persoonlijkheid hebt, van aanpakken weet en erg sociaal bent. Daarnaast ben je flexibel, ondernemend en initiatiefrijk. Maar ook ben je je bewust van de verantwoordelijkheden die je hebt.

Je bent zelfstandig en communicatief sterk
Je hebt affiniteit met IT
Je beschikt over een rijbewijs B
Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, Frans is een pré
Je hebt een diploma Intop MTA en B (MBO niveau 4) of bent bereid om deze namens Logic Medical te behalen
Je hebt ervaring binnen de (medische) techniek
Je hebt een eigen mening en durft tegen de stroom in te gaan

Groei met ons mee

Als Trainee sta je onder contract bij Logic Medical. Je werkt in deze rol 2 dagen per week in dienst bij een afdeling medische techniek van een opleidingsziekenhuis. Dit geeft je de kans om op twee werkplekken te leren van twee verschillende begeleiders.

Als Junior Medisch Technicus heb je een technische achtergrond. Je tekent vervolgens een jaarcontract bij Logic Medical. Een ervaren medisch technicus van Logic Medical leert je alle ins en outs van je rol.

Je hebt (bij voorkeur) al ruim 4 jaar ervaring in de Medische Techniek. Ook heb je MTA en MTB met goed gevolg voltooid. Binnen de Medische Techniek heb je een specialisme. Aanvullend ben je in staat om onervaren technici te coachen.