Ambulancediensten

Eerste hulp bij reparaties!

▼ Lees meer ▼

Ambulancediensten

Een melding komt binnen via de meldkamer. Acute zorg is noodzakelijk. Uw medische apparatuur in de ambulance dient, per direct beschikbaar te zijn wanneer iedere seconde telt. Regelmatig onderhoud is essentieel om de kwaliteit van de zorg te kunnen waarborgen.

Uw organisatie kan het zich niet permitteren, indien er een auto een aantal dagen niet ingezet kan worden. Logic Medical BV fungeert graag als één professionele en betrouwbare aanspreekpartner om de medische apparatuur in de ambulance te onderhouden. Onze gekwalificeerde technici zijn thuis in een grote diversiteit aan apparatuur, zodat u niet verschillende bedrijven over de vloer krijgt om onderhoud te plegen. Bij onderhoud en reparatie dragen wij zorg voor een onderhoudsplanning en het minimaliseren van uitval. Een overeenkomst aangaan met Logic Medical is kiezen voor efficiëntie, kostenbesparing en flexibiliteit.

Wanneer u voor ons kiest, is onze prioriteit dat uw auto weer snel inzetbaar is, zodat u kunt doen waar u goed in bent, de beste zorg bieden voor patiënten. Indien er veranderingen in apparatuur of personeel op de auto plaatsvinden, u kunt bij ons ook terecht voor het trainen van uw medewerkers.

 

De mogelijkheden zijn legio! Neem contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend langs om de opties te bespreken.

Voor het aanvragen van storingen, kalibraties, onderhoud of andere vragen.
kunt u een e-mail sturen naar service@logicmedical.nl