Management

Wij helpen uw management het onderhoud van de medische apparatuur te optimaliseren!

▼ Lees meer ▼

Onderhoudsmanagement

Wij staan u graag met onze ruime ervaring bij, met het inrichten van uw interne en externe onderhoudsplannen. Wij nemen het beheer van u over met als doel efficiëntie en kostenreductie.

Contractmanagement

Organisaties laten veel (financiële) voordelen liggen door onvoldoende hun contractmanagement te laten structureren. Logic Medical inventariseert en beheert graag  uw contracten met als doel  efficiëntie en kostenbesparing.

Advies

Als het gaat om een vervangingsinvestering, procesinrichting of efficiëntieverbetering kunt u een beroep op ons doen. Ons bedrijf beschikt ook over een tak die gespecialiseerd is in advisering ten aanzien van inrichting van uw medische instrumentele afdeling volgens de invulling van het convenant.

MTbook

Logic Medical biedt ook het MTbook aan. Deze applicatie biedt uitgebreide functionaliteiten om de sturing, invoering, het gebruik en beheer & onderhoud van uw medische hulpmiddelen optimaal te ondersteunen. Dit software systeem zetten wij in, om ons zelf ontwikkelde risicomanagementmodel toe te passen.  Het verbetert kwaliteit en veiligheid maar bespaart ook tijd en geld. MTbook is hét data-, informatie- en kennisplatform voor medische hulpmiddelen. Interesse gewekt? Ga naar https://mtbook.nl/ voor meer informatie.

Financieel management

Wij zijn  u graag van dienst bij het inrichten van de inzetbare apparatuur zodat in de toekomst de kosten beheersbaar blijven en bij eventuele vervanging en onderhoud aan uw medische technologie. U voorkomt hiermee dat de apparatuur voor het diagnosticeren of behandelen van patiënten verouderd. Dus sluit u onnodige vertragingen in de diagnose en behandeling uit. U vermijdt hierdoor een toenemend risico voor patiënten en extra kosten. 

 Logic Medical & TBS bieden het concept  “Technology as a Service (TAAS)” aan. Diagnose en behandeling zullen verbeteren door standaardisatie van apparatuur en onderhoud.

Onderzoek heeft aangetoond dat 10 % tot 25 % kostenbesparing gerealiseerd kan worden, indien u kiest voor implementatie van het Logic Medical en TBS model. Wij bieden u een totaaloplossing voor een langere termijn, bijvoorbeeld voor de duur van 5 – 8 jaar. Tijdens deze contractperiode, weet u exact waar u aan toe bent qua maand of jaar facturatie. Wel zo overzichtelijk. Voor de patiëntenzorg levert het eveneens voordelen op. Het verhoogt de patiëntenzorg door standaardisatie en u implementeert de richtlijnen en de invulling volgens het Convenant voor de ziekenhuizen. Wij nemen u deze zorg graag uit handen, zodat u kunt doen waar u goed in bent, de beste zorg bieden voor patiënten.