Meten

Maximale efficiency en betrouwbaarheid

▼ Lees meer ▼

Meten

Logic Medical levert compacte, biomedische testapparatuur. Deze producten kenmerken zich, doordat het praktische, handzame apparaten zijn die onafhankelijk testprotocollen kunnen draaien, zonder tussenkomst van een computer.

Betrouwbare werking
Door onze eigen positieve ervaringen met de testapparatuur staan wij volledig achter het gebruik en kunnen wij u deze met een gerust hart adviseren. Onze technici gebruiken deze meetapparatuur in hun dagelijkse werkzaamheden en kennen alle functionaliteiten, zodat wij aan uw technici onze kennis kunnen overdragen. Mochten er tijdens het gebruik vragen zijn, wij staan u graag terzijde bij het gebruik, want ons streven is om alles wat wij leveren, zo optimaal mogelijk te laten functioneren.  Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend langs om de opties te bespreken.

 

Rigel Medical

 

Officiële distributeur Rigel Medical 

Sinds 1 mei 2005 is Logic Medical erkend distributeur van Rigel meet– en testapparatuur in Nederland. Rigel Medical heeft een breed assortiment van geavanceerde biomedische testapparatuur. Het scala bestaat uit een speciale reeks van Veiligheidstesters, Patiënt simulatoren, Infuuspomptester, elektrochirurgie tester en Defib testers. Tevens voeren wij kalibratie en reparaties in ons kalibratielaboratorium uit, om de turn around van uw Rigel meetapparaat zo kort  mogelijk te maken. Informeer naar onze contractvormen. Zoekt u één onderhoudspartner? Wij staan met onze kennis graag voor u klaar. Zo blijft de kwaliteit van uw apparatuur steeds gewaarborgd. Klik op een van de onderstaande producten voor een productspecificatie.

Druck

Voor het gebruik van drukmeters bieden wij het in Duitsland geproduceerde merk Druck aan. Het merk is toonaangevend op het gebied van het meten van drukparameters in gas en vloeistoffen en genieten hierin een wereldreputatie. Het gamma bestaat onder andere uit drukmeters, die zich kenmerken door zijn robuuste vormgeving en nauwkeurigheid.

 

TSI

TSI kenmerkt zich door handzaamheid, nauwkeurigheid en een scherpe prijsstelling. Indien u op zoek bent naar een flowmeter om uw beademingsventilatoren of flow/vacuüm regelaars te onderhouden/controleren maakt u met TSI de juiste keuze.

Contact

Voor het aanvragen van storingen, kalibraties, onderhoud of andere vragen.
kunt u een e-mail sturen naar service@logicmedical.nl