Onderhoud

Alles onder 1 dak!  

▼ Lees meer ▼

Onderhoud

Logic Medical BV biedt preventief en curatief onderhoud aan uw medische apparatuur en zorgt er voor dat de continuïteit en kwaliteit in uw zorgproces gewaarborgd blijft.  U heeft slechts één aanspreekpunt om alles op niveau te laten functioneren. Wij zijn expert in ons vakgebied, onze gekwalificeerde technici hebben een diepgaande kennis van de apparatuur door constante scholing.

Onderhoud op maat

Wij implementeren, indien gewenst, uw onderhoudsplanning van medische technologie of dragen wij zorg voor tijdelijke of permanente ondersteuning van uw medische instrumentele dienst, zodat u zich op andere zaken kunt richten. Onze ondersteuning gaat zo ver als u wilt. Maatwerk. Wij inventariseren. Inspecteren. Onderhouden. Kalibreren. Controleren. Repareren. Registreren. Rapporteren. En wij regelen de juiste onderdelen. Zo blijft de kwaliteit van uw apparatuur steeds gewaarborgd en staat de patiëntenzorg voorop.

 

Brede kennis

Onderhoud is onze kernactiviteit. Momenteel omvat onze database 3.000 apparaten en dat aantal groeit met de dag. Want wij willen expert blijven in alle gangbare merken en typen medische apparatuur.