Privéklinieken

Wij kunnen uw medisch apparatuur beheren! 

▼ Lees meer ▼

Privéklinieken

Uw kliniek verricht over het algemeen dezelfde onderzoeken en ingrepen als een regulier ziekenhuis, maar heeft u ook de beschikking over een eigen medische instrumentele dienst, die uw medische apparatuur kan onderhouden?  Mocht er een behoefte zijn aan een andere oplossing. Logic Medical kan het beheer van de medische apparatuur van u overnemen, zowel intern als extern. Onze dienstverlening reikt verder, u kunt van ons een adviserende rol verwachten ten aanzien van aanschaf of dat u beter kunt kiezen voor een vervanging van huidige apparatuur.

Wij hebben een eigen risicomanagementmodel ontwikkeld, dat u inzicht geeft in uw totale onderhoudskosten. Zo kunt u een solide fundament leggen onder uw beleidskeuzes om kostenbesparingen te realiseren, want regelmatig onderhoud zorgt voor minder storingen en lagere kosten. Value for money dus.

 

 

Logic Medical biedt meer. Indien er veranderingen in apparatuur of zorgpersoneel plaatsvinden, u kunt bij ons ook terecht voor het trainen van uw medewerkers. Wij bieden een diversiteit aan product- en gebruikerstrainingen aan.

Logic Medical voldoet aan alle gestelde eisen binnen het convenant vanaf de invoeringsfase, de gebruiksfase in de patiëntenzorg tot aan  de afstotingsfase. Onze gekwalificeerde technici komen langs bij u op de locatie, om het periodiek onderhoud aan uw apparatuur te verzorgen of om eventuele storingen op te lossen. Door het beheer bij ons als één aanspreekpartner onder te brengen,  waarborgt u de kwaliteit en garandeert continuïteit in de zorg en zijn alle zaken goed geregeld bij eventuele inspecties.

Meer weten over de mogelijkheden van een vervangingsbeleid, trainingen of total costs of ownership? Neem contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend langs om de opties te bespreken.

Voor het aanvragen van storingen, kalibraties, onderhoud of andere vragen.
kunt u een e-mail sturen naar service@logicmedical.nl