Trainingen 

Wij scholen technici!

▼ Lees meer ▼

Praktijkgericht

Om zo optimaal mogelijk uw medische apparatuur te kunnen benutten, scholen wij uw technici graag in het gebruik hiervan. Logic Medical biedt zowel technische als gebruikerstrainingen aan, op basis van technologie of specifieke type apparatuur. Door in de praktijk voorkomende situaties na te bootsen kunnen op de werkvloer de problemen ondervangen worden of snel opgelost.

Technische trainingen

Deze trainingen worden met name verzorgd op technologie basis, aangevuld met een bepaald merk/type apparaat om beter de technologie en applicatie te begrijpen. Het doel van deze training is, om de zorg te ondersteunen en verbeteren met als resultaat kwalitatief en efficiënt onderhoud uit te kunnen voeren.

Onze mensen werken dagelijks met testapparatuur en kennen daarom alle functionaliteiten. De praktijk is de beste leermeester en na een hand-on, eendaagse training weten ook uw technici, uw elektrische apparaten te testen. Zo haalt u het beste uit uw mensen, en maakt u zo efficiënt mogelijk gebruik van uw apparatuur.

Toets en certificaat

Wij gaan samen met uw technici aan de slag. Onze trainingen bestaan uit kleine groepjes van maximaal zes personen, zodat er voldoende ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht. In deze compacte setting worden de meest optimale resultaten bereikt. De training wordt desgewenst op locatie gegeven of bij ons op kantoor in Almelo. Onze instructeurs met veel praktijkervaring zullen deze trainingen verzorgen. De actuele kennis van uw technici wordt getest door middel van een toets, en bij een positief resultaat ontvangt men een persoonlijk certificaat. Meer weten? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Gebruikerstrainingen

Dit type trainingen vinden plaats op basis van technologie, indien gewenst, met een merk/type met applicatie en actuele praktijkvoorbeelden wat er veelal mis kan gaan. Uit onze ervaringen is gebleken dat de meeste storingen (80% van de defecten) aan medisch technologische apparaten, te wijten zijn aan gebruikersfouten met alle gevolgen van dien. Met de gebruikerstraining schoolt u uw personeel op de juiste wijze en ondervangt u dit probleem.