Verpleeghuizen/ Revalidatiecentra

Wij kunnen technici leveren! 

▼ Lees meer ▼

Verpleeghuizen / Revalidatiecentra

Indien uw instelling niet de beschikking heeft over technici die kennis hebben van medische apparatuur, om zelfstandig technische werkzaamheden aan medische behandelapparatuur te verrichten, kan er behoefte bestaan aan een totaaloplossing op het gebied van onderhoud en beheer. Logic Medical kan hierbij als partner fungeren en een efficiënt en kostenbesparend onderhoudsplan aanbieden die past binnen het gestelde budget. Ook als uw instelling wel beschikt over een eigen technische dienst, kan er een vraag zijn om ondersteuning bij het uitvoeren van onderhoud aan uw medische hulpmiddelen. Curatief en preventief onderhoud van de apparatuur waarborgt kwaliteit en garandeert continuïteit in de zorg.  Logic Medical voldoet aan alle gestelde eisen binnen het convenant vanaf de invoeringsfase, de gebruiksfase in de patiëntenzorg tot aan  de afstotingsfase. Wij ontzorgen u graag in het continuïteitsproces tegen een financieel interessant voorstel.

Logic Medical biedt meer. Indien er veranderingen in apparatuur of zorgpersoneel plaatsvinden, u kunt bij ons ook terecht voor het trainen van uw medewerkers. Wij bieden een diversiteit aan product- en gebruikerstrainingen aan.

 

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend langs om de opties te bespreken.

Voor het aanvragen van storingen, kalibraties, onderhoud of andere vragen.
kunt u een e-mail sturen naar service@logicmedical.nl