Ziekenhuizen

Wij bieden het volledige pakket!

▼ Lees meer ▼

Ziekenhuizen

Uw medewerkers zijn belast met alle facetten op het gebied van instandhouding van medische technologische apparatuur. Indien uw instelling beschikt over een eigen afdeling die verantwoordelijk is voor medische technologie, die het onderhoud aan uw instrumentarium verzorgt, kan er (incidenteel) toch nog een vraag zijn om extra ondersteuning. Het uitbesteden van onderhoud aan uw medische apparatuur kan daarbij een helpende hand bieden. Er zijn menig mogelijkheden bespreekbaar. Te denken valt aan het geven van advies, het verrichten van preventief onderhoud, of eerstelijnsonderhoud zoals het oplossen van storingen.
Logic Medical voldoet aan alle gestelde eisen binnen het convenant vanaf de invoeringsfase, de gebruiksfase in de patiëntenzorg tot aan  de afstotingsfase. Kiezen voor ons als partner, is continuïteit in het onderhoud, actuele kennis, advisering, en flexibiliteit. Wij ontzorgen u graag in het continuïteitsproces tegen een financieel interessant voorstel. Indien er veranderingen in apparatuur of zorgpersoneel plaatsvinden, u kunt bij ons ook terecht voor het trainen van uw medewerkers. Wij bieden een diversiteit aan product- en gebruikerstrainingen aan.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw instelling? Neem contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend langs om de opties te bespreken.

Voor het aanvragen van storingen, kalibraties, onderhoud of andere vragen.
kunt u een e-mail sturen naar service@logicmedical.nl