Periodieke controles en reparatiewerkzaamheden

Reparaties

Logic Medical is al 25 jaar dé merkonafhankelijke servicepartner in de wereld van de medische technologie.

1
  • 1

Onderhoud

Als een ketenregisseur ontzorgen we u bij periodieke controles en reparaties.

  • 2

Reparaties

Wij nemen het volledige beheer en onderhoud op ons.

  • 3

Management

Wij ondersteunen u graag bij medisch technisch management.

Video LM

Over  reparaties

Ontzorgen bij reparaties

Wilt u grip houden op de reparatiewerkzaamheden? Logic Medical werkt met de modernste apparatuur, heeft een eigen werkplaats met klimaatbeheersing én kan uw systeem met het onze integreren. Als een ketenregisseur ontzorgen we u bij periodieke controles en reparatiewerkzaamheden.

Regie over alle reparatiewerkzaamheden

Reparatiewerkzaamheden zijn divers en dus de mogelijkheden eveneens. In nauw overleg met u als klant bepalen we waarmee u het best geholpen bent. Zo kan Logic Medical controles uitvoeren en reparatiewerkzaamheden op zich nemen. Mocht u er de voorkeur aan geven om reparaties door derden te laten uitvoeren, dan adviseren we u om de regie daarvan wel in handen van Logic Medical te leggen. In een ketenregisseursfunctie begeleiden wij het reparatieproces en houden we u hiervan als opdrachtgever op de hoogte.

Header foto LM (1)

U bent van elke reparatiestap op de hoogte

De ene reparatie kunnen we voor u op locatie uitvoeren, de andere vereist de gespecialiseerde omgeving van onze moderne werkplaats. Deze is voorzien van klimaatbeheersing. Daarmee kunnen we bepaalde temperatuur en luchtvochtigheidscondities garanderen. Een ander voordeel van het uitvoeren van reparaties op onze hoofdlocatie is dat we daar specifieke onderdelen beschikbaar hebben. Onze Front-Office medewerkers zullen u helder en uitgebreid informeren over de vereisten per reparatie.

Vertrouwen

Waarom kiest u voor ons?

2

Transparantie

3

Naadloze gegevensuitwisseling

5

Duurzame werkwijze