Een uniek tweejarig programma met veel toekomstperspectief

Traineeship

Logic Medical is al 25 jaar dé merkonafhankelijke servicepartner in de wereld van de medische technologie.

  • 1

Elektrische veiligheid

Met onze eigen master trainers in elektrische veiligheid zoomen we in op IEC, Arbo en NEN-normeringen gecombineerd met veiligheid in ruimtes.

  • 2

E-learning als trainingstool

E-learning is ideaal als trainingstool. Bijvoorbeeld om technisch bij te scholen, verpleegkundig iets bij te brengen, timemanagement aan te leren of communicatief beter te werken. 

  • 3

Skillslab

Hierbij ligt de nadruk op training on the job. Daarnaast is er aandacht voor  zorgtechnologieën en hebben medewerkers de kans om certificaten te behalen.

Header foto LM (1)

Over ons traineeship

Uniek tweejarig trainingsprogramma

Een traineeship is een ideale manier om met een sector in contact te komen, een gerichte opleiding te volgen en ervaring op te doen. Daarnaast is het een laagdrempelige manier om met potentiële collega’s te werken. Het traineeship die Logic Medical aanbiedt is een uniek tweejarig trainingsprogramma met veel toekomstperspectief.

Van traineeship tot baan

Het is niet eenvoudig om specifiek en gekwalificeerd personeel te vinden. Daarnaast missen sommige mensen werkervaring of een bepaalde opleiding om snel aan de slag te kunnen. Het trainingsprogramma van Logic Medical is het antwoord op beide uitdagingen. De aangeboden traineeships zijn een samenwerking tussen grote opleidingsklinieken of universitaire centra en Logic Medical.

CTA-post.png

Werving en selectie

Logic Medical neemt het werving- en selectietraject van de trainee op zich. Dat is zo opgezet dat trainees bij geschiktheid in dienst kunnen komen van de opdrachtgever of Logic Medical. Tijdens de periode volgt de medewerker een opleidingstraject. Daarbinnen doet de medewerker ongeveer de helft van de tijd praktijkervaring op bij de opdrachtgever. De andere helft krijgt de trainee supervisie tijdens praktijkonderhoud dat hij/zij uitvoert bij overige klanten van Logic Medical. Het doel is om een trainee klaar te stomen door brede ervaring te laten opdoen met de producten en werkwijzen van diverse organisaties.

Lage investering in tijd en geld

Tegen het eind van het traineeship is de trainee in staat is om zelfstandig eerste en tweedelijns onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Dat geldt voor medische apparatuur met een risicoclassificatie van laag tot midden of zelfs hoog. Naast praktijkervaring volgt de trainee tijdens deze periode van twee jaar zowel interne als externe trainingen. Opdrachtgever en Logic Medical bepalen samen waar de medewerker zijn of haar loopbaan vervolgt. Traineeships zijn voor opdrachtgevers voordelig omdat ze tegen een relatief lage investering in tijd en geld beschikken over een technicus die al dan niet onder begeleiding werkzaamheden kan uitvoeren.

Vertrouwen

Waarom kiest u voor ons?

2

Transparantie

3

Naadloze gegevensuitwisseling

5

Duurzame werkwijze